Hoofdgerechten
Vleesgerechten
- Steak natuur
- Struisvogelfilet
- Filet pur
- Ierse entrecôte
- Côte à l'os (2 pers.)
- Sauzen naar keuze:
- Peperroom
- Gebroken pepernatuur of ‐room
- Gebakken champignon / champignonroom
- Provençale
- Kruidenboter
- Béarnaise
- Saus van het huis (blackwell)
- Sauzen naar keuze:
- Huisbereide “assiette americain”
- Koninginnenhapje
- Gyros natuur
- Gyros room
- Varkenshaasje met dragonsaus
- Rundsbrochette
- Kippenbrochette
- Gegratineerd witloof (seizoen)
Voor de kleintjes
- Kinderspaghetti / ‐lasagne
- Kinderkoninginnenhapje
- Kipfilet met appelmoes (warm of koud)
- Kindersteak met frietjes
- Bordje frietjes
Visgerechten
- Scampi van het huis (9 stuks)
- Scampi met look (9 stuks)
- Scampi met curry (9 stuks)
- Gebakken zeetong
- Gebakken slibtongen
- Tomaat met grijze Zeebrugse garnalen
- Vispannetje van de chef
- Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus
- Kabeljauwhaasje papillot met verse groenten
- Pasta met scampi, rucola en zongedroogde tomaten
Vegetarische gerechten
- Pasta met provençaalse saus
- Bord assortiment warme groenten
Supplementen
- Supplement frietjes
- Koud slaatje
- Warme groenten
Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie maximum vier verschillende hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.