lunch & maandMenu's

Lunch menu

17 - 18 - 19 april

Tomatensoep
~
Vispannetje van de chef met puree
~
Koffie

Prijs lunch: €26

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Aperitief van het huis(*) met amuse van de chef

~

Aspergesoep 

of 

Asperges met gerookte zalm en een tuinkruidensausje

~

Lamsfilet / seizoensgroenten / gratin 

of 

Pladijsfilet  / asperges / hollandaisesaus /krieltjes  

~

Coupe harlekijn 
vanille / pistache / caramel / noten

Prijs:

Menu: €62
(*)Menu met aperitief van het huis: €69
Menu met aangepaste wijnen: +€24

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

Menu DECEMBER & feestdagen

TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)


Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!